Recenze: Čestr Ambiente

Do restaurace jsem šla s Petrem, když naši, kterým jsem dala voucher neměli čas. Možná doufali, že mě to přesvědčí, abych se tehdy vzdala svého počátečního vegetariánství.. 
Večeře pro dva: 1200 kč, Václavské náměstí

Předkrmy:
– zajímavý tatarák, málo dochucovadel (kečup, množství koření) a výrazná dochuť masa, ale já bych dala přednost klasickému tátaráku, když si ho namíchám sama nebo mi ho někde namíchají se vším všudy
– český hlemýžď – nejlepší jídlo ( ale podle mého doprovodu sice dobré, ale maso a zmrzlina byly lepší)

Hlavní jídlo:
– malý ořech s liškovou omáčkou, řekla jsem si o téměř opečený a dostala jsem krvácející (pro mne celkem odpudivé), ani jsem ho nedojedla (omáčka zajímavá)
– karabáček na husím sádle – klasická měkká pečeně ve výrazné sádlové omáčce – dobré, ale ne zas tak uchvacující, asi jako všechno co jsme měli (psáno panem gastroradarem, který si tohle maso dal) – můj názor? podle mne vážně hrozné, nikdy nepoužívám sádlo přijde mi to opravdu nechutné, používám jen rostlinné oleje, měkká textura masa dobrá, chuť ne
Dezert:
Zmrzlina z černého piva se švestkami, karamelovou pěnou a sušenkami – podle mne to chutnalo jako odleželé Amaretto (podle mého doprovodu hodně zajímavé a dobré)
Pivo Pilsner urquel – podle mne třeba v restauraci nad metrem v Kobylisích je lepší

Obsluha a prostředí – pořád se ptali jak nám chutná a celkově se hodně starali, ale hrozný hluk v celém podniku, příprava předkrmů i hlavního jídla trvala více než 15 minut u obou a to jsme objednávali předkrm i hlavní jídlo současně!

Celkový dojem restaurace Čestr Ambiente:
pro opravdu zarputilé milovníky masa asi fajn, ale my vzhledem k chybějícímu wow efektu a poměru cena / nadšení, což by bylo opravdu těžké, mám ráda exoticky upravené maso, jako třeba v Brasileiru také od Ambiente nebo korejské nebo vietnamské kuchyni.
Znovu tam určitě nepůjdu.

Takže jsem stále lakto-ovo-vegetarián (nejím maso, jen v malém množství ryby a mořské plody, jím mléčné výrobky, vejce z volných chovů a všechno ostatní). Více najdete zde.

Zakladatelka a autorka více jak stovky článků na webu Zdraví posláním (Gastroradar). Masérka v síti Infinit Vysočany – hotel Step. Od ledna 2019 Infinit Holešovice – hotel Absolutum Boutique. Studentka VOŠ oboru wellness a balneo. Ambasadorka destigmatizace duševních onemocnění. Zkušenosti s vedením dětské a rodinné jógy, dramatické výchovy a boulderového lezení pro děti..

O autorovi Výpis článků Podpořte autora

Napsat komentář